Nordjylland

Lindy giver en hånd til udsatte børn og unge

Ungdommens Røde Kors appellerer til håndværkere om at hjælpe lokale, udsatte børn og unge - med Lindy Aldahl som ambassadør

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kampagnen er døbt 'En Hjælpende Hånd' og skal støtte socialt udsatte børn og unge. Pressefoto

NORDJYLLAND:Ungdommens Røde Kors og landets håndværkere går nu sammen for at give ’En Hjælpende Hånd’ til socialt udsatte børn og unge i hele landet.

Initiativet handler om, at Ungdommens Røde Kors gerne vil lave en indsamlingskampagne i efteråret, hvor mindre virksomheder ikke bliver overskygget på grund af ’størrelsen på checken’.

Ungdommens Røde Kors fortæller, at man ofte bliver kontaktet af håndværkere, der gerne vil hjælpe, og derfor er det nu målgruppen for kampagnen.

I Nordjylland har for eksempel Gl. Hasseris VVS fra Aalborg allerede tilmeldt sig, men man leder stadig efter flere håndværkere, der har lyst til at hjælpe lokale udsatte børn og unge.

Praktisk kan håndværkeren kan donere 2500 kroner, svarende til en dagsløn, eller også arbejde gratis for en kunde, der så donerer de 2500 kroner til kampagnen.

Ambassadør for projektet er Lindy Aldahl fra Støvring, der selv er uddannet murer og kendt fra tv-programmet ’Rigtige Mænd’.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.