Tennisspillere i Aars skålede i champagne

Samarbejde med Spar Nord forlænges med fire år

Formand for Aars Tennisklub, Kenneth Møller Nielsen (tv), skåler i champagne med afdelingsdirektør Klaus H. Frederiksen, Spar Nord (th). Privatfoto
Aars 14. februar 2017 07:00

AARS: Der blev undtagelsesvis serveret champagne, da 30 medlemmer af Aars Tennisklub forleden var samlet til klubbens årlige generalforsamling. Anledningen var, at formand Kenneth Møller Nielsen netop på generalforsamlingen kunne annoncere, at klubben har forhandlet et nyt, fire-årigt hovedsponsorat på plads med Spar Nord.

Afdelingsdirektør i Spar Nord, Klaus H. Frederiksen, var selv til stede på generalforsamlingen, og fremhævede Aars Tennisklub som en loyal samarbejdspartner, der står for mange af de samme værdier, som også Spar Nord sætter pris på.

Et ikke helt uvæsentligt punkt i den forbindelse må vel formodes at være "orden i økonomien".

På det punkt levede Aars Tennisklub i 2016 fint op til værdi-fællesskabet med et overskud på godt 103.000 kroner.

Omvendt er tennisklubben også i en situation, hvor der i de kommende år godt kan blive god brug for lidt ekstra midler på kistebunden.

Blandt andet er der problemer med indtrængende regnvand i tennishallen, når det regner og blæser fra en bestemt retning.

- Hvilken løsning det ender med, må tiden vise, men vi er i øjeblikket ved at undersøge, hvilke muligheder vi har for at tætne taget, oplyste Kenneth Møller Nielsen på generalforsamlingen.

Om trænersituationen i klubben kunne formanden fortælle, at træner Thomas Jacobsen efter to sæsoner i Aars har valgt at søge nye udfordringer i Randers Tennisklub.

Hans træningslektioner overtages i fremtiden af Kim Ankerstjerne, som dermed bliver tilknyttet Aars Tennisklub to dage om ugen i stedet for kun en dag som hidtil.

Prisen som "Årets Senior" blev på generalforsamlingen overrakt til Niels Holten Hansen.

"Niels er efterhånden ved at være fast inventar i tennisklubben. Når der skal laves arbejde med baner eller andet, står Niels altid blandt de første frivillige til at hjælpe, og på banen er han altid fuld af energi. Der er ingen i tennisklubben, der går ind til et spil tennis med så meget gejst som ham. Lige meget om det er turnering, eller om det er hyggespil på minitennis banerne - og så er han et fremragende eksempel på, at man sagtens kan være i bedre form, når man fylder 70, end da man fyldte 50 år, lød nogle af argumenterne.

Kåringen af årets ungdomsspillere fandt allerede sted i forbindelse med ungdomsudvalgets prisfest tidligere på året. Her blev Astrid Berge kåret som Årets kammerat, mens Marcus Uhrenholt blev Årets spiller.

Genvalgt til bestyrelsen blev Kenneth Nielsen, Poul Erik Pedersen og Christina Tange. Derimod ønskede Lars Bechmann ikke genvalg, og hans post er det nu op til bestyrelsen at finde en afløser til i løbet af sæsonen.

Efter generalforsamlingen var klubben vært ved en omgang stegt flæsk med hvide kartofter og persillesovs.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...