Handicappris til 100 frivillige

Fra højre: Mads Duedahl (rådmand) Kim Sørensen (frivillig IH Aalborg), Rikke Nielsen (kidzhåndboldtræner og frivillig IH Aalborg), Jan Sørensen (formand IH Aalborg), mens de tre næste er nominerede i top tre: Inger Steen Møller fra Huset Venture Nordjylland og Lone Vibe Pedersen og Vagn Laustsen, fra hhv. Ældre- og Handicapforvaltningen og fra Museet i Hammer Bakker. I kørestolen er det Ulla Ringgren Nielsen, formand for Handicaprådet i Aalborg Kommune. Foto: Anders Aaen Larsen
8. december 2016 08:47

Det blev ikke bare én ildsjæl men hundrede, der onsdag blev tildelt Aalborg Kommunes Handicappris 2016 i Vodskov Kultur- og Idrætscenter.

Prisen gik til de omkring hundrede frivillige i IH Aalborg som anerkendelse for det mangeårige arbejde med at skabe Danmarks største idrætsklub for mennesker med et handicap, et stort udbud af idrætsgrene samt fastholdelse af de frivillige kræfter.

- Jeg har lyst til at tage tilbage til foreningen og give alle en krammer, lød den umiddelbare reaktion fra IH Aalborgs glade formand Jan Sørensen efter prisuddelingen.

Aalborg Kommunes Handicappris er blevet uddelt siden 2009, og målet er at sætte fokus på forhold for personer med handicap og hædre de indsatser, der bliver gjort for at skabe livskvalitet og muligheder for handicappede.

Med hædren fulgte et diplom, blomster og en kontant præmie på 5000 kroner, der blev overrakt af Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen.

I alt var der 15 indstillinger til prisen fordelt på 12 kandidater.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...