Risgård besøgte barndomsklubben

AaB trænede i Aars IK

Kasper Risgård var en populær mand i Aars. Privatfoto
Aars 21. april 2017 14:53 - Opdateret 22. april 2017 22:34

AARS: Forleden var AaB’s superligamandskab på gæstevisit i Aars IK i forbindelse med, at klubben besøgte en sine nordjyske samarbejdsklubber.

Det betød, at klubben trænede på banerne i Aars og bagefter gav autografer og goodiebags til de mange fremmødte børn og voksne.

- Det er rigtig fedt at få lov til at opleve det her, for jeg ser rigtig meget op til spillerne. Det er ikke hver dag, at man får lov til at se dem træne og få autografer. Det er fedt, siger 13-årige Maxwell Katompwa fra Aars IK.

Især for AaB-profilen, Kasper Risgård, var det et specielt besøg, da han trådte sine barndoms- og ungdomsfodboldstøvler i netop Aars IK.

- Det er fantastisk at være tilbage. Det er rigtig mange år siden, jeg sidst var herude. Ovenikøbet kommer vi ud på en bane i fantastisk stand. Det er utrolig dejligt, og det er dejligt at se så mange mennesker.

- Jeg har to klubber i hjertet. Det er AaB og Aars IK. Jeg har spillet en masse år i herude som ungdomsspiller, og Aars har givet mig en masse. Når jeg går rundt herude, vækker det en masse minder, selvom det er mange år siden, siger Kasper Risgård

Hos Aars IK glædede formand Per Nyborg sig også over, at AaB tog turen sydpå til Vesthimmerland for en dag.

- At hele Nordjyllands hold kommer ud til en samarbejdsklub som vores betyder, at vores ungdomsspillere har en mulighed for at se de spillere, de ser på tv hver lørdag og søndag. Det er et rigtig godt initiativ, siger Per Nyborg, der glæder sig over det samarbejde, som Aars IK har haft med superligaklubben i mange år.

- Mange af vores ungdomsspillere er med på AaB’s talentsamlingshold, og de får muligheden for at blive trænet af AaB’s trænere. Samtidig møder de spillere fra andre klubber. Det, synes vi, er rigtig godt.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...