Mors-Thy åbnede med sejr

HRH havde flere gamle Mors-Thy spillere på holdkortet, da Mors-Thy lørdag vandt 31-26 i Nykøbing.

Simon Kjær Jensen
Mors-Thys ligareserver startede 2017 med en sejr over rivalerne fra HRH74 Roslev. Foto: Peter Mørk
Thisted og omegn 7. januar 2017 18:39 - Opdateret 7. januar 2017 18:41

NYKØBING: Ligareserverne fra Mors-Thy fik lørdag en velfortjent sejr over lokalrivalerne fra HRH74 Roslev med cifrene 31-26.

- Det var en perfekt start på denne halvsæson, og vi nærmer os målsætningen om sikker overlevelse i 2. divisionen, sagde træneren for Mors-Thy, Lars Krarup, efter kampen.

Kampen startede hektisk ud, og begge hold spillede med stort tempo i kontrafasen og i det etablerede angrebspil. Tempoet gjorde kampen seværdig for et flot repræsenteret publikum, som var kommet for at overvære det klassiske lokalopgør mellem HRH og Mors-Thy.

- I pausen snakkede vi om, at vi skulle få styr på forsvaret, hvor bl.a. returbolde var et problem i første halvleg. Vi snakkede også om, at vi skulle spille mere afventende og med større tålmodighed i angrebet, sagde Lars Krarup.

Gæsterne fik en del udvisninger i anden halvleg. Bl.a. fik de en fire minutters udvisning på grund af brok, hvilket gav Mors-Thy gode betingelser. Derudover kom Frederik Holst på kassen og leverede en fremragende præstation med flere store redninger, hvilket gjorde, at Mors-Thys herrer kunne holde gæsterne nede på elleve mål i anden halvleg, og køre en komfortabel sejr hjem på 31-26 i lokalopgøret mod rivalerne fra HRH.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...