E-sporthold får superinvestor

Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen investerer i det tidligere Aalborg-baserede e-sport-hold ”tRICKED eSport”

Jakob Kanne Bjerregaard
Lars Seier Christensen fra Seier Capital (th) har investeret i Morten Høj og Tricked Esport
Aalborg 16. august 2016 17:33

AALBORG: Det er en stor nyhed, der tirsdag blev præsenteret i den danske e-sportverden. Saxo Banks stifter, finansmanden Lars Seier Christensen, er sammen med cykelrytteren Bjarne Riis gået ind i e-sport-branchen og skyder et ukendt beløb ind i det nu Vejle-baserede hold.

- Jeg har først og fremmest investeret i Tricked Esport for at blive klogere på e-sport. I dag er det næsten umuligt at undgå at støde ind i folk, der ser eller dyrker e-sport. Jeg valgte Tricked Esport, fordi de er den største e-sport-organisation i Danmark, og de har en klar og ambitiøs virksomhedsplan. Tricked Esport bliver ikke bare en sportsklub men også mere end det. Den vil være en talentfabrik, hvor samarbejdet med Vejle Sports College vil være en vigtig faktor, siger Lars Seier Christensen.

For Tricked Esport har det været en lang vej, hvor forretningsplanen hidtil har været at have mange mindre investorer, siden starten i 2012 i Aalborg.

- Vi har arbejdet med mange forskellige virksomheder gennem årene, imens vi blev mere og mere klar over vore mål. At udvikle danske talenter. Partnerskabet med Seier Capital skal hjælpe udviklingen videre. Når jeg ser på Seiers bedrifter, så ser jeg en kærlighed til det at bygge noget op, man kan være stolt af, siger partner i Tricked Esport og Aalborg-dreng Morten Høj Jensen.

Tricked Esport konkurrerer i spillene FIFA, League of Legends, Call of Duty og Counterstrike.

Med investeringen har Danmark nu to højt profilerede e-sport-hold. Det andet er verdens nummer 9, Astralis, hvor finansmanden Tommy Ahlers er investor og har skabt et dybt professionelt hold, hvor det kun handler om at vinde og være bedst. Men sådan bliver Tricked Esports hold ikke i første omgang.

- Vi kommer ikke til at køre Tricked Esport på samme måde. Vi kommer i højere grad til at arbejde sammen og bruge egne spillere fra egne rækker i stedet for at give svimlende beløb for spillere, der ikke har hjertet med i vores klub. Lidt lige som FC København og AaB, griner Morten Høj Jensen.

- Vi har en ungdomsafdeling og flere parametre at spille på. Det giver plads til dårlige resultater uden, at forretningen lider af den årsag, siger Morten Høj Jensen.

Tricked Esport ligger nummer 37 i verden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...