Et brag af et kulturhus

3000 ton sand, kanonskud og ”The King”. Så kunne det ikke gå helt galt for åbning af festival og museum

Anders Andersen Foto: Grete Dahl
Over 1000 mennesker var til åbning af sandskulpturfestival og kulturhus. Borgmester Mogens Gade klippede snore begge steder.
John Andersen 20. juni 2013 17:39

BLOKHUS: Blokhus Kanonlaug skød festen i gang med et ordentligt brag, da Kulturhuset ved Gateway Blokhus torsdag eftermiddag blev indviet. Det var samtidig startskud til Blokhus Sandskulpturfestival, der har åben frem til 27. oktober samt Rock & Roll Museum, der slog dørene op til sin permanente udstilling samme dag.

Kulturhuset blev først færdigt i sidste minut. Faktisk så sent, at håndværkerne måtte jage gæster bort, der var lidt for tidligt på den, for at kunne komme til at banke de sidste gulvlister kort før åbningstalen.

Rock & Roll Museum blev også indviet torsdag. Det foregik med snoreklipning af borgmester Mogens Gade (V) og selveste ”The King”, der poserede foran indgangen med det helt rigtige look og attitude. Han svarede dog på dansk, da en fotograf skulle knipse ham fra de rigtige vinkler. Museet har i øvrigt åbningsfest på søndag med Billybobbers samt guidede rundvisninger.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...