Spidskandidat politianmeldt

Kandidat for Dansk Folkeparti i Hjørring Kommune tager et drastisk skridt mod partiformand og spidskandidat, Vivi Jensen

Jakob Gammelgaard
Spidskandidat for Dansk Folkeparti i Hjørring Kommune Vivi Jensen. Arkivfoto: Bent Bach
Hjørring Kommune 19. november 2013 13:30 - Opdateret 19. november 2013 20:34

HJØRRING: Luften bliver stadig koldere mellem nr. fire på Dansk Folkepartis liste i Hjørring Kommune, Steen Lindgren Sørensen-Mølgaard og spidskandidat og lokalformand, Vivi Jensen.

Hun er nu blevet politianmeldt af Steen Lindgren Sørensen-Mølgaard for at krænke privatlivets fred ved at viderebringe personlige oplysninger og billeder.

- Jeg har fuldstændig mistet tilliden til hende, og vil derfor ikke optræde med billede sammen med Vivi Jensen, fastslår Steen Lindgren Sørensen-Mølgaard, der henviser til, at lokalformanden sendte billeder af listens kandidater i forbindelse med en valgpræsentation i Nordjyske Stiftstidende.

Holder forklaring tilbage

Hvad der ligger bag hans voldsomme vrede mod partiets spidskandidat, vil Steen Lindgren Sørensen-Mølgaard først dele med offentligheden, når valghandlingen er slut tirsdag aften.

Vivi Jensen ønsker ikke at kommentere sagen.

Den nye dramatiske udvikling kommer efter et turbulent år, hvor flere har forladt den lokale partiforening i protest mod formanden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...