Cykelryttere vasker biler

Tour de Taxa Himmerland bliver "vaskehal"

Så skal der igen trampes i pedalerne, når Cykelholdet Tour de Taxa Himmerland for femte år i træk vil cykle til Paris.
Hobro 20. marts 2017 06:00

HOBRO: Cykelholdet Tour de Taxa Himmerland vil for femte år i træk cykle til Paris. Det sker med afgang fra Julemærkehjemmet Hobro 13. juli. Derfor er holdet lige nu i skarp i træning, og vil i løbet af forår og sommer tilsammen tilbagelægge omkring 12.000 kilometer på de himmerlandske landeveje, inden turen går mod Paris.

Ud over at cykle penge ind til Julemærkebørnene, arrangere de aktive cykelentusiaster også andre events i løbet af året, for at skaffe penge til den gode sag - og den første af slagsen finder sted i den kommende weekend, 25.-26. marts fra kl. 9-15.

Her håndvasker rytterne biler og campingvogne på OK-tanken i Støvring. Top-vask stiller lokaliteter, vand, sæbe, børster og svampe til rådighed, så hele omsætningen går ubeskåret til Julemærkehjemmet i Hobro.

Der vil også i år være mulighed for at få vasket campingvognene godt og grundigt inden campingsæsonen. Alle kan nyde en kop kaffe i ventetiden, eller måske besøge pølsevognen, som er opstillet på pladsen ved vaskehallen. Her går overskuddet ligeledes til Julemærkehjemmet i Hobro.

Topvask og Tour de Taxa Himmerland har sikret sig god hjælp i pølsevognene, så ud over det faste personale, kan man se frem til at møde eksempelvis borgmester Leon Sebbelin som pølsemand søndag eftermiddag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...