Kristjansson ærgrede sig over defensiven

Det var manglende succes defensivt, der blev udslagsgivende for Aalborgs nederlag i Skjern, mener Aron Kristjansson

Thomas Jasper
Arkivfoto: Torben Hansen
Skjern 20. april 2017 20:47

SKJERN: For anden slutspilskamp i træk måtte Aalborg Håndbold forlade banen som tabere, da udekampen mod Skjern Håndbold blev tabt 30-29.

Og det nederlag havde især baggrund i én ting ifølge cheftræner Aron Kristjansson.

- Angrebsmæssigt spillede vi i store perioder rigtig godt, men vi fandt desværre aldrig balancen defensivt, hvor vi aldrig fik forsvar og målmand til at fungere ordentligt, konstaterede Aron Kristjansson.

På den måde kom Aalborg Håndbold til at savne den langtidsskadede Søren Westphal i målet. Svenske Mikael Aggefors fik aldrig fat, og det samme kan siges om substitutten Mads-Peter Holmgaard.

- Aggefors ramte ikke dagen. Nu har vi Mads-Peter med, men vi har selvfølgelig ikke de samme forventninger til ham, som vi ville have til Westphal. Vi er lidt ramt på den position, men det er sådan, det er, så det hjælper ikke at fokusere for meget på det, siger Aron Kristjansson.

Nederlaget sendte Aalborg ned på tredjepladsen i sin slutspilspulje, og dermed er der pres på aalborgenserne inden søndagens udekamp mod GOG.

- Vi skal derned og vinde. Nu tabte vi til dem på hjemmebane, så vi må tage derned og give alt og få de to point tilbage, siger Aron Kristjansson.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...