Gode råd om crowdfunding

Møde i Løgstør 27. april skal være med til at gøre opmærksom på alternative financieringskilder

Direktør og medejer Lotte Jensen fra Up Front Europe er blandt oplægsholderne i Lanternen i Løgstør 27. april. ?Privatfoto
Løgstør 11. april 2016 09:13

LØGSTØR: Hvordan kan jeg bruge crowdfunding eller crowdlending som alternative finansieringsværktøjer i det vesthimmerlandske. Og hvordan kan jeg selv bidrage til udvikling af mit lokalområde?

Det vil der være mulighed for at hente inspiration til, når Erhverv Vesthimmerland, LAG Jammerbugt-Vesthimmerland og Vesthimmerlands Kommune 27. april inviterer til møde i Kultur og Idrætscenter Lanternen i Løgstør.

Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Knud Kristensen, byder velkommen og herefter vil der være mulighed for at lytte til nogle af landets mest succesfulde iværksættere: Iværksætter og stifter af Booomerang.dk, Michael Eis, iværksætter og partner i Lendino.dk, Andreas Christensen og direktør og medejer Lotte Jensen fra Up Front Europe.

De vil alle tre fortælle om blandt andet Danmarks største crowdfundingplatform, Danmarks største crowdlendingplatform og Danmarks største fundingplatform.

Tre nye finansieringsformer, når det handler om at skabe udvikling i et område som Vesthimmerland.

- Udviklingen i landdistrikterne udfordres i den grad i disse år, og udfordringen er ikke blevet mindre af, at LAG-midlerne reduceres med 30 pct. fra 2017, samtidig med at de tidligere §17-midler og midlerne til De Grønne Partnerskaber er skåret væk.

- Så meget mere er der behov for at tænke nyt og finde alternative financieringskilder, fremhæver Knud Kristensen forud for arrangementet i Lanternen 27. april.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...