Håndværkere kan hjælpe børn og unge

Ungdommens Røde Kors lancerer i efteråret en kampagne, der giver håndværkere mulighed for at hjælpe lokale, udsatte børn og unge

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kampagnen er også en mulighed for at støtte lokalt. Pressefoto

Ungdommens Røde Kors og Aalborgs håndværkere går nu sammen for at give ’En Hjælpende Hånd’ til socialt udsatte børn og unge.

Initiativet handler om, at Ungdommens Røde Kors gerne vil lave en indsamlingskampagne i efteråret, hvor mindre virksomheder ikke bliver overskygget på grund af ’størrelsen på checken’.

Ungdommens Røde Kors fortæller, at man ofte bliver kontaktet af håndværkere, der gerne vil hjælpe, og derfor er det nu målgruppen for kampagnen.

I Nordjylland har Gl. Hasseris VVS fra Aalborg allerede tilmeldt sig, men man leder stadig efter flere håndværkere, der har lyst til at hjælpe lokale udsatte børn og unge.

Praktisk kan håndværkeren kan donere 2500 kroner, svarende til en dagsløn, eller også arbejde gratis for en kunde, der så donerer de 2500 kroner til kampagnen.

Ambassadør for projektet er Lindy Aldahl fra Støvring, der selv er uddannet murer og kendt fra tv-programmet ’Rigtige Mænd’.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.