Limfjordscenter vil udvide

Politikere er positive, men skeptiske, over for visioner for centret i Doverodde

Morten Kyndby Holm
Et ”Sky hotel” i toppen af Limfjordscentrets tårn er et af forslagene i visionsoplægget. Hotellet skal dog ikke være så lusuriøst, som det måske umiddelbart kunne forekomme - det skal være et tilbud om overnatning i sovepose under nattehimlen. Illustration: Jacques Gustin
Thisted Kommune 29. juni 2012 07:00

DOVERODDE: Den historiske udstilling på den gamle købmandsgård i Doverodde skal fornys og gøres levende. Der skal skabes et levende købmandsmiljø i gården. Og Limfjordscentret skal udvides med faciliteter til lejrskoler og kursusvirksomhed.

Det er nogle af overskrifterne i et ”visionsoplæg”, som bestyrelsen for Limfjordscentret i Doverodde netop har præsenteret for Thisted Kommunes arbejdsmarkeds- og kulturudvalg.
Udvalget har taget positivt imod visionerne. Men Limfjordscentret har også fået at vide, at der ikke er udsigt til flere kommunale kroner end de knap 700.000, som centret allerede får i årligt driftstilskud.
Udvalget har således også - endnu en gang - gjort klart, at der ikke er penge til at nedbringe det underskud på en kvart million kroner, som Limfjordscentret har oparbejdet.
Investeringerne i Limfjordscentret skal ifølge Niels Peter Riis, formand for centrets bestyrelse, udelukkende finansieres af fondspenge, skriver Thisted Dagblad.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...