Nyt fokus på lokale råvarer

Kim Jeppesen sætter vildmosekartofler på menuen i sin nye restaurant

Tina Larsen og Nicolas Cho Meier (foto)
Årets ambassadør - Kim Jeppesen - har tidligere gjort sig bemærket på kartoffelområdet, sidste år vandt han 2015 Kartoffelprisen i en konkurrence arrangeret af Dansk Kartoffelråd.
Aabybro 17. oktober 2016 11:04

AABYBRO: Han sætter pris på sin nye titel som ambassadør for vildmosekartoflerne, den 31-årige kok Kim Jeppesen.

- Det er spændende at være med til at udbrede kendskabet til kartoflen og andre lokale råvarer, siger han.

Udnævnelsen fandt sted, da der i går var Vildmose Kartoffelfestival ved Aabybro, et arrangement der har været afholdt siden 2008.

Kim Jeppesen er blandt andet tidligere medejer af Restaurant Tabu i Aalborg, og for nylig åbnede han sin nye restaurant Nam Social Dining & Drinks på Vesterbro. Han er ikke i tvivl om, hvordan han kan være med til at øge kendskabet til kartoflen.

- Vildmosekartoflen kommer på menuen hos os, og vi vil blandt andet servere den på utraditionel vis. Derudover har vi generelt gennem året fokus på lokale produkter, siger Kim Jeppesen.

Udover titlen modtager årets kartoffel-ambassadør Den Gyldne Kartoffelskræller samt et diplom. Sidste år gik hæderen til Lynge Jakobsen, tidligere sportsdirektør i AaB.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...