Vendsyssels deroute fortsatte

Vendsyssel FF måtte mandag se sig overhalet af gæsterne fra FC Helsingør - både på banen og i tabellen

Daniel Vendner
Tiago Leonco bragte Vendsyssel foran på et straffespark. Foto: Bente Poder
Fodbold 20. marts 2017 19:50 - Opdateret 22. marts 2017 15:19

HJØRRING: Der var krav om en sejr mandag aften mod FC Helsingør, hvis Vendsyssel FF skulle holde liv i håbet om en tilværelse i Superligaen i næste sæson. Trods vendelboerne fik sig tilkæmpet en føring midt i første halvleg, så endte det med et nederlag på 1-2 hjemme på Bredbånd Nord Arena.

Det hele startede meget livligt med en stor chance i hver ende af banen inden stadionuret havde rundet to minutter. Hos Vendsyssel var en flugter fra Bjarke Jacobsen uskarp, mens stolpen få sekunder senere reddede Jesper Christiansen og kompagni efter et lumsk langskud fra gæsterne.

Små ti minutter senere fik Christian Moses så en god chance for at bringe vendelboerne foran, da et hårdt, fladt indlæg fra højresiden fandt helt ind foran mål, men angriberens afslutning sendte i stedet bolddrengene på lidt af en opgave med at finde bolden igen.

Selvsamme Moses fik dog lidt af en hovedrolle, da han efter 25 minutter fik to hænder i ryggen og faldt omkuld i feltet. Dommeren pegede på pletten, og selvom Helsingørs målmand, Mikkel Bruhn, læste Tiago Leoncos afslutning, så kunne hjemmebanefansene altså juble over en føring.

Den holdt indtil få minutter før pausen, da Ricki Olsen efter en tværpasning fik alt for meget plads i gæsternes højreside. En brysttæmning og en skydefinte senere kunne han nemt udplacere Jesper Christiansen med en flad afslutning.

Efter pausen var det gæsterne, der sad mest på bolden og fik flere gange held med at true Vendsyssels bagkæde. Efter en lille time gik det så galt, da Andre Riel med et skarpt indlæg fandt Pierre Dahlin Larsen, der tæt under mål nemt fik skovlet bolden ind til 1-2.

Det fik Erik Rasmussen til at reagere, og han satte få minutter efter Simon Okosun og Meinhard Olsen på banen, og sidstnævnte stod for Vendsyssels næste store chance, da han fra en spids vinkel tvang Mikkel Bruhn ud i en redning helt oppe ved sammenføjningen.

I kampens sidste minutter forsøgte Vendsyssel at lægge det afgørende pres, men det blev ikke til flere mål.

Dermed måtte Vendsyssel se sig overhalet af netop Helsingør i tabellen, og håbet om en tur i Superligaen led - endnu - et alvorligt knæk.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...