- Der er en god stemning i truppen

Rune Frantsen og Vendsyssel FF taber ikke hovedet på grund af den begyndende dårlige stime

Daniel Vendner
Rune Frantsen maner til besindighed, når det kommer til at tale dårligt om Vendsyssels forår. Foto: Bente Poder
Fodbold 21. marts 2017 06:07 - Opdateret 21. marts 2017 12:57

HJØRRING: Mandag aften blev der føjet endnu et mindre godt afsnit til fortælling om Erik Rasmussens indtog i Vendsyssel FF, da vendelboerne på hjemmebane måtte se sig slået af FC Helsingør.

Efterfølgende var selvsamme Erik Rasmussen hurtig til at forsvare spillernes indsats og erklære, at det eneste, der manglede, var nogle flere mål.

Rune Frantsen er enig i den betragtning og vil ikke være med til at give den nye spillestil skylden for, at starten på foråret i 1. division ikke har været helt som ønsket.

- Det kan godt være, at det skal lidt mere ind under huden, men jeg synes egentlig, at det fungerer fint, og der er en god stemning i truppen, siger kantspilleren, der ligesom sin cheftræner ser holdets største problem værende skarpheden.

- Vi plejer at være gode til at holde modstanderne fra at score, men vi skal selvfølgelig selv blive bedre til at få scoret nogle flere mål.

I det hele taget synes han, at det er lige tidligt nok at begynde at tale om en decideret dårlig stime.

- Så mange kampe har vi heller ikke tabt. Det er to nederlag og en enkelt uafgjort, men vi fik jo et godt resultat i pokalen. Så slemt er det heller ikke, siger Rune Frantsen, der i øvrigt overhovedet ikke vil høre tale om at opgive håbet om en oprykning til Superligaen.

- I hvert fald ikke for mig. Jeg tror på det, til det ikke længere er muligt. Det er en tæt række, og der er en masse kampe endnu, så vi skal bare ud og jagte, siger Rune Frantsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...