Kjeldsen er tre slag fra førsteplads

Den danske golfspiller lavede blandt andet tre birdies på stribe i første runde af PGA-turnering i Texas.

Søren Kjeldsen er kommet godt fra start ved PGA-turnering i Texas. Danskeren er kun tre slag efter den førende. Scanpix/Steve Dykes
San Antonio 21. april 2017 06:23 - Opdateret 21. april 2017 09:40

SAN ANTONIO: Den nordjyske golfspiller Søren Kjeldsen har fået en god start på denne uges PGA-turnering Valero Texas Open.

Kjeldsen er efter første runde på en delt 19.-plads med en score i tre slag under par. Danskeren lavede fem birdies, heraf tre i træk, og to bogeys på banen i San Antonio.

Branden Grace fra Sydafrika har taget teten i seks slag under par. Verdensranglistens nummer 21 har fået en skidt start på denne sæson. I de ti turneringer, han har deltaget i, er det endnu ikke blevet til en placering i top-10.

I årets første major, US Masters i Georgia for to uger siden, sluttede han dog på en hæderlig 27. plads, og i forrige uge blev det til en placering som nummer 11.

- Jeg fornemmer, at mit spil begynder at udvikle sig i den rigtige retning. Det er rart at lave syv birdies. Det her var den runde, jeg har ventet på, siger han ifølge pgatour.com.

En enkelt bogey blev det også til for sydafrikaneren, der i 2016 hentede sin hidtil eneste turneringssejr på PGA-touren.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...