Klynger sig til et halmstrå

Frederikshavn White Hawks håber alligevel på amerikaner

Dennis Søndergaard
Amerikanske Trent Daavettila ved hvor målet står. Derfor ærgrer det White Hawks, at han har bedt om at få ophævet sin kontrakt.
Frederikshavn White Hawks 31. juli 2012 06:54 - Opdateret 31. juli 2012 07:21

FREDERIKSHAVN: - Jeg tror ikke, at mulighederne er særligt store, for at han kommer herover, men vi har i hvert fald aftalt, at vi venter et par uger og ser, om der opstår en chance for det.

- Det er så god en spiller, at han er værd at vente på. Derfor lader vi døren stå på klem i et par uger. Sådan siger direktøren for Elite Nord A/S, Henrik Andersen, efter at amerikanske Trent Daavettila i går bad om at få annulleret sin kontrakt. Den amerikanske center, som Henrik Andersen var sikker på kunne blive ligatopscorer i næste sæson, kunne alligevel ikke komme til Danmark på grund af nogle personlige omstændigheder.
Dog er der en spinkel sandsynlighed for, at Trent Daavettila alligevel dukker op og den skal jagtes. Både fordi Frederikshavn ikke har nogen førstecenter, men også fordi man havde landet amerikaneren til meget fornuftige penge.
- Normalt er så god en spiller rigtig, rigtig dyr, siger Henrik Andersen.
Hockeydirektøren er gået i gang med at sondere terrænet for en ny center, men han erkender, at det bliver svært at få så god en spiller som Daavettila for de samme penge som den oprindelige aftale.
Derfor kan det ende med en løsning, hvor klubben tager en lidt billigere center ind fra en lavere hylde, og så supplerer med en back ekstra.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...