Kantspiller klarmeldt

Fem måneders kamppause lakker mod enden for Hobros Sebastian Andersen

Sebastian Engelberth Hansen
Sebastian Andersen scorede vindermålet 24. november, da Hobro slog Skive IK med 2-1. Siden da har han ikke spillet divisionsfodbold. Arkivfoto: Henrik Bo
Hobro 21. april 2017 09:37

HOBRO: I sin seneste divisionskamp snuppede han matchvindertitlen med vindermålet til 2-1 mod Skive IK. Det er snart fem måneder siden. For siden da har først sportsbrok og senere smerter i den ene hoftebøjer holdt Sebastian Andersen fra banen. De seneste to træningsuger har stået på fuldt program for Hobro IK’s kantspiller.

Han håber derfor snart at være i betragtning til superligabejlernes 1. divisionstrup.

- Jeg har selv sagt til Thomas Thomasberg, at jeg føler mig klar, men jeg er ikke klar til at spille 90 minutter. Alle andre har gjort det supergodt, så det er klart, jeg ikke kommer ind i truppen sådan uden videre, men jeg føler da, at jeg har noget at bidrage med, siger Sebastian Andersen.

Han erkender, at formen endnu ikke er til 90 minutter, men håber på at kunne få en eller flere kampe fra start i løbet af foråret. Selv mener Hobros nummer 7, at det er et både realistisk og ambitiøst mål.

Hobro-cheftræner Thomas Thomasberg vil endnu ikke sige, om Hobro-spilleren allerede kommer med i truppen til søndagens udekamp mod FC Helsingør. Håbet om en startplads i en af de sidste syv grundspilskampe i NordicBet Ligaen er dog realistisk, mener cheftræneren.

- Det er da realistisk, at han kan komme til det, men det kommer an på, hvordan han og holdet gør det, siger Thomas Thomasberg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...