Borgmester ramt af blodprop

Aalborgs borgmester skal have en bypass operation i løbet af de næste 8-10 dage

Jesper Schouenborg
Aalborgs borgmester Henning G. Jensen (S) blev mandag ramt af en blodprop i hjertet.
Aalborg Sygehus 7. august 2012 14:52 - Opdateret 7. august 2012 16:12

AALBORG: Efter at have følt sig sløj i løbet af natten blev Aalborg Kommunes borgmester Henning G. Jensen (S) i går morges indlagt på Aalborg Sygehus, hvor det blev konstateret, at borgmesteren havde haft en blodprop i hjertet.


Ifølge lægerne skal Henning G. Jensen have en bypass operation i løbet af de næste 8-10 dage, hvorefter han forventes at blive udskrevet fra sygehuset i løbet af august måned. Herefter råder lægerne til en arbejdsfri periode på tre måneder.

Ifølge kommunaldirektør Jens Kristian Munk er Henning G. Jensen ved godt mod, men han er også realistisk omkring situationen og forventer derfor først at være tilbage på jobbet sidst på året.
- Jeg har ikke yderligere oplysninger omkring Henning G. Jensens situation; men så snart der måtte være nyt, vil jeg udsende en ny meddelelse herom. Til orientering kan jeg oplyse, at familien ikke ønsker at blive kontaktet angående indlæggelsen, skriver Aalborgs kommunaldirektør Jens Kristian Munk i en pressemeddelelse.
På byrådsmødet 20. august skal der udpeges en fungerende borgmester. Det er den socialdemokratiske byrådsgruppe, der ifølge den kommunale styrelseslov skal udpege en fungerende borgmester.
Se kommunens pressemeddelelse her.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...