Thomasberg: Armene hurtigt ned igen

Hobros cheftræner vil hurtigt have fokus på søndagens kamp

Claus Jensen
Foto: Lars Pauli
Hobro IK 21. marts 2017 06:08 - Opdateret 21. marts 2017 09:27

ROSKILDE: Thomas Thomasberg er glad for den start, han har fået med Hobro IK i 1. division i fodbold. Den nye cheftræner har vundet tre ud af tre kampe - senest 2-1 over FC Roskilde mandag aften. Men han vil hurtigt have spillernes arme ned igen.

- Der er okay at juble lige her efter sejren, men vi skal hurtigt videre og kigge frem mod hjemmekampen mod søndag mod Fremad Amager.

Han er tilfreds med præstationen mod FC Roskilde, selv om det endte som en ret åben slagudveksling.

- Jeg synes, det var en kamp på et fint niveau, når man tager den dårlige bane i betragtning. Roskilde er et stærkt hold, og i anden halvleg havde de en periode på 10 minutter, hvor de trykkede os ned, men det fik vi ret godt afvist. Vi spillede måske lidt mere på kontra, end vi normalt gør - men vi havde jo også et resultat at forsvare i det meste af kampen, siger Thomas Thomasberg.

Han vil ikke snakke for meget om tabellen, selv om Hobro nu er to point foran Skive - og hele otte point foran søndagens modstander fra Fremad Amager, der ligger lige uden for de playoff givende pladser.

- Vi skal kigge på os selv, for vi er ikke herre over, hvad de andre hold præsterer. Det er egentlig lige meget, hvor mange point vi er foran. Vi skal koncentrere os om at blive ved med at præstere, og vi skal i hvert fald ikke undervurdere Fremad Amager på søndag, fastslår Hobro-træneren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...