Masser af husflid på museet i Rebild

Spillemands- Jagt og Skovbrugsmuseet inviterer igen i år til to dage med levende husflid fra både før og nu

Husflids og håndværksdagene i Rebild plejer at tiltrække mange interesserede i alle aldre både i teltet og på selve museet. Arkivfoto: Jens Morten
Rebild 22. juli 2012 18:55

REBILD: Spillemands-Jagt og Skovbrugsmuseet tilbyder fredag den 27. juli og lørdag den 28. juli to dage med et sant overflødighedshorn af håndværks og husflidsfag. 25 aktører er fordelt i museet - salen og i husflidsteltet udenfor museet.

Her er der udstillinger og arbejdende værksteder. I år bydes der bla. på trædrejning, ben og horn, bogbinding, reb, trælegetøj, knipling, porzelæn, halmflet, sivarbejder, børnetøj, patchwork m.v. Som noget nyt vises der i år hvordan man fremstiller børster. Der vil være mulighed for at indhente information om foreningernes tilbud i den kommende vintersæson - hvor de arbejdende værksteder måske kan inspirere til selv at komme igang. I løbet af dagene underholder Rebild spillemændene, ligesom museumscafeen er åben.
Husflidsdagene tilbyder også en tombola med gevinster skænket af de medvirkende. Museet arrangerer aktivdagene i samarbejde med lokale husflidsfolk.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...