- Luk plejehjem i nord

- Luk centeret i V. Hjermitslev og få sikker besparelse, siger SF og S

Mariann Stenholm
V. Hjermitslev Plejecenter rummer 20 boliger, hvoraf fem er ledige. S og SF vil lukke centeret 1. juni. Arkivfoto: Martin Damgård
Udlændingestyrelsen 16. marts 2013 10:40

JAMMERBUGT: Det er en meget usikker besparelse at forsøge at motivere plejekrævende ældre til at flytte på plejehjem.

Det fastslår Mads Guldhammer, SF-medlem af socialudvalget, i en kommentar til gårsdagens artikel om at V og UP nu vil opgive holdningen "længst muligt i eget hjem" for at spare 2,4 mio. kr. og udnytte ledige pladser i centrene bedre.

- Vi står med et sparekrav på fem mio. kr. i socialudvalget, og det er altså fugle på taget, når den borgerlige fløj tror, at vi kan hente så meget ved at forsøge at flytte plejekrævende borgere på plejehjem, siger han.

- Når ombygningen af Pandrup Plejecenter er færdig, har vi 25 ledige plejeboliger i den nordlige del af kommunen. Det er alt for dyrt med alle de tomme boliger, fastslår han.

- Derfor er det en bedre løsning at lukke plejecenteret i V. Hjermitslev, hvor der nu er fem ledige pladser, forklarer Mads Guldhammer.

- Det vil spare kommunen for en udgift på 2,5 mio. kr. Desuden ved vi, Udlændingestyrelsen er interesseret i at overtage bygningen som en del af asylcenteret i Tranum, oplyser han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...