Pakhusets fiskesuppe

Forret med safran, muslinger, jomfruhummer og croutons

Jens N. Thomsen og Tim Elefsen,
Foto: Jens Morten
Dyr 14. juni 2008 12:12

1/2 l fiskefond (spørg fiskehandleren) 100 g jomfruhummer 2 dl fløde/sødmælk 4 muslinger 1 tsk hvidløgspuré et kvart gram safran 1 spsk dijonsennep salt og peber Saft af 1/2 citron En gulerod, et kvart knoldselleri og en kvart porre Fiskefond, fløde, hvidløgspuré, sennep, citronsaft blandes i en gryde og koges op. Suppen smages til med salt og peber og sigtes over i en anden gryde. Her drysses suppen med safran, og man lader den trække, mens suppeurterne skrælles og renses. De skæres i ønskede størrelser og kommes i suppen, sammen med pillede jomfruhummer og muslingerne. Suppen koges herefter op og er klar til servering, når muslingerne har åbnet sig. Anrettes i suppeskål eller i dyb tallerken og drysses gerne med lidt frisk timian.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...