Årets spiller bliver hos BFC

Hot Shots har forlænget aftale med Andreas Glad

Andreas Glad - forlænger med Hot Shots. Arkivfoto

Andreas Glad - forlænger med Hot Shots. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Efter den bedste sæson i klubbens historie, dansk mesterskab, pokalguld og vinder af den Nordjyske Idrætspris 2016, tilmed i BFC Vendsyssel Hot Shots 25 års jubilæums år, er klubben efter en velfortjent pause, nu klar til at starte på en ny sæson med ny træner, en spillertrup med gamle og nye ansigter og med det mål at gentage den sportslige succes fra sæson 2015/2016.

- Vi er stolte over at kunne fortælle at årets spiller i Dansk Floorball 2015/2016, Andreas Glad, forsætter i klubben på fjerde år, fortæller klubbens formand, Jeppe Bisgaard.

- Andreas Glad er med sit gode humør og glade smil et vigtigt aktiv, meget målfarlig og en god kammerat og så kan han får smilet frem hos vores medlevende hjemme publikum når han scorer mål, ingen ved rigtigt på forhånd hvilken attitude der nu findes frem.

- Jeg har valgt at forlænge med BFC Vendsyssel Hot Shots, først og fremmest fordi jeg har haft tre fantastiske år i klubben. Der er altid styr på tingene omkring holdet, og altid et godt sammenhold mellem spillerne i truppen, lyder det fra Andreas Glad.

- Klubbens mål med at kæmpe med om guldet, stemmer overens med mine egne mål, tilføjer han.

- Nu er opgaven at vi får et hold der kan spille med hvor det er sjovt. Jeg glæder mig til til en sæson mere med de forsvarende danske mestre og foran Danmarks bedste publikum.

Han har også opskriften på succes:

- Vejen til succes går gennem dart, rødt saftevand og floorball i Brønderslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden