Vikarchef om 30 kroner i timen: Bedste forhold i branchen

32-årig polsk svinepasser arbejdede for 30 kr. i timen

Arkivfoto
3F 25. november 2013 14:43

Trods lønudbetalinger på blot 30 kroner i timen er vilkårene hos det danske vikarbureau AndreasAgro helt i top, mener ejeren Andreas Kauders.

I en mail til Fagbladet 3F skriver han, at ”Vi er måske det bureau i branchen, som har de mest ordnede forhold.”

Kommentaren falder efter, at Fagbladet tidligere på måneden afslørede, at en 32-årig polsk svinepasser havde arbejdet for sammenlagt 30 kroner i timen, hvilket er godt fire gange mindre end timelønnen efter overenskomsten for landbrugsarbejde i Danmark.

Føler sig snydt og dårligt behandlet

Polakken Tomasz Kaminski har forklaret, at han føler sig snydt og dårligt behandlet af det danske firma. Men det har han ingen grund til, mener Andreas Kauders. Forholdene i Danmark var nemlig langt bedre, end polakken kunne få i hjemlandet.

Vikarchefen forklarer, at hans firma leverer arbejdskraft til danske landmænd og betaler ansatte den løn, som de er i stand til, men at firmaet er i en benhård branche.

”Vi er et dansk vikarbureau, der tilbyder efter danske forhold beskedne lønninger. Ingen tvivl. Men vi er et seriøst vikarbureau, som bruger mange ressourcer på at tilbyde vores ansatte så ordnede forhold, som det er os muligt. Og vi følger dansk lovgivning til punkt og prikke,” skriver Andreas Kauders.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...