AaB tabte i Viborg

AaB må i nedrykningspuljerne i Superligaen

Søren Olsson
AaB skal møde Viborg igen i nedrykningsspillet. Foto: Michael Koch
Viborg 19. marts 2017 18:55

VIBORG: Det blev ikke til den håbede plads i mesterskabsslutspillet for AaB, da holdet ikke selv kunne løse sin opgave og vinde i Viborg. En kamp, der i stedet blev tabt med 2-1 på et mål kort før slutfløjt af Serge Deble.

AaB fik ellers hjælp af SønderjyskE, der hjemme besejrede Randers FC.

Det var Viborg, der indledte kampen klart bedst og kom ud med større vilje end AaB’erne, og det var slet ikke ufortjent, at Søren Reese kunne heade hjemmeholdet foran efter 20 minutters spil på et flot oplæg af en i det hele taget godt spillende Alexander Jakobsen. Forinden havde Nicolai Larsen reddet flot på et hovedstød fra Jeppe Curth.

AaB kom ikke rigtigt frem til muligheder i første halvleg. Den største tilfaldt Jakub Sylvestr, der satte sin mad af ved baglinjen og sparkede, men Peter Friis Jensen reddede.

AaB kom dog ud til anden halvleg med mere energi, og det gav resultat, da Jakub Sylvestr blev nedlagt i feltet efter godt en times spil. SLovakken eksekverede selv fra pletten, og så levede håbet igen for AaB, der blandt andet satte Edison Flores og Jannik Pohl på banen.

AaB havde flere forsøg efter pausen. Edison Flores så sit skud blokeret i feltet, Jakub Sylvestr headede lige forbi, og den største mulighed tilfaldt Frederik Børsting.

Jannik Pohl screenede flot sin mand af på midten og satte gang i en kontra, og ved den fjerne stolpe fandt han Børsting, der headede lige forbi med et flyvende hovedstød.

Og i stedet tog Viborg så sejren, da Serge Deble udnyttede en blunder i AaB-defensiven. Patrick Kristensen mistede balancen i det lille felt på et fladt indlæg, og så kunne Deble sende bolden i nettet.

AaB skal nu i nedrykningspulje med Silkeborg, AGF og Viborg. AaB har otte point ned til AGF og Viborg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...