Ikke god nok

FC Hjørrings amerikanske nyerhvervelse Mike Jones er indtil videre ikke pengene værd

Sune Lundby Moeller
Mike Jones har endnu ikke helt niveauet til 1. divisionsfodbold i Danmark.
FC Hjørring 7. august 2012 09:06

HJØRRING: Ifølge både hans træner og hans sportschef og egentlig også ham selv, så har Mike Jones endnu ikke niveauet til at indgå i FC Hjørrings startopstilling.

- Der vil gå noget tid, inden han er klar og har vænnet sig til den stil, vi spiller. Han har mangler både teknisk og taktisk, lyder dommen fra FC Hjørrings cheftræner, Søren Kusk.
Mike Jones har slet ikke haft mulighed for at spille for FC Hjørring endnu på grund af en manglende spilletilladelse, som klubben regner med at få i denne uge. Men arbejdstilladelse eller ej, så får han formentlig heller ikke chancen i 1. division inden for nær fremtid.
- Vi må nok desværre indse, at det kræver en tilvænningsperiode, inden han er klar. Der er et stykke vej fra den måde en ung amerikaner spiller på, til det niveau vi spiller på, lyder dommen fra sportschef Jakob Krüger, som hentede Mike Jones i Sporting Kansas City efter anbefaling fra tidligere AaB’er Jimmy Nielsen, der står på mål i samme klub.
Mike Jones indrømmer, at han har udfordringer.
- Den største forandring har været spillestilen. Her spiller vi os mere igennem med bolden, og det er meget mere taktisk præget end i USA, hvor det mere er go, go, go og løb efter nogle lange bolde, siger Mike Jones.
Amerikaneren håber, at han inden for to måneder kan indgå i startopstillingen i FC Hjørring.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...