Spiller jagtet: Politi holder øje

Der er lige nu ikke grundlag for at indlede en efterforskning, men politiet holder øje med sagen, lyder det

Jesper Ramsing
Foto: Lars Pauli
Skalborg 21. april 2017 14:49 - Opdateret 21. april 2017 16:46

SKALBORG: Nordjyllands Politi holder øje med en kreds af personer, efter en fodboldkamp i serie 4 mellem Skalborg SK og KB81 Aalborg mandag aften måtte afbrydes, da en spiller fra KB81 blev jagtet af fem hætteklædte personer.

Men politiet har umiddelbart ikke grundlag til at indlede en efterforskning af hændelsen, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Skals.

- Vi har taget episoden til efterretning og holder øje med personkredsen omkring den mulige forurettede. Men vi kender ikke identiteten på de hætteklædte mænd, siger vicepolitiinspektøren.

Ikke nok til sag

Episoden skete en time inde i kampen, hvor KB81-spilleren var trukket ud for at tage et hjørnespark. Umiddelbart efter sparket satte fem hætteklædte personer, der havde stået bag det ene mål, i løb efter spilleren, der flygtede tværs henover banen. Angiveligt svingede en an af personerne med en kniv.

Det hele foregik bag dommerens ryg, men han stoppede kampen, da han fandt ud af, hvad der skete på banen.

Da politiet ankom til stadion var der igen ro på. De fem hætteklædte personer var væk, og hverken den spiller, der blev jagtet, eller vidnerne har givet politiet nok kød til at starte en sag, forklarer Henrik Skals.

- Lige nu er der ikke grundlag for at starte en efterforskning. Den mulige forurettede vil ikke tale med os, og de øvrige vi har talt med har ikke givet os nok til at vi kan indlede en sag, siger vicepolitiinspektøren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...