Tæt på ny deltagerrekord

236 stillede til start i årets Mariagerløb

I alt 236 løbere stillede til start i årets Mariagerløb. Privatfoto
Mariager Fjord Orienteringsklub 18. juni 2012 13:25

MARIAGER: Det var tæt på ny deltagerrekord, da Mariager Fjord Orienteringsklub for 21. gang inviterede til Mariagerløb i fjordbyen. I alt 236 løbere var med, og rekorden fra 2010 på 260 løbere var dermed alvorligt truet.

Stævnepladsen foran Sparekassen Kronjylland, som er medarrangør og hovedsponsor, sydede af aktivitet og ivrige løbere, der allerede kl. 17 begyndte at dukke op for at hente startnumre.
Præcis kl. 18.30 blev første start skudt i gang.
Det var løberne på 9,7 km-ruten, der først kom af sted, og fem minutter senere var det så de mange løbere på den korte distance på 5,6 km, der blev skudt i gang.
Dermed var alle løbere ude på den naturskønne rute, der på den første strækning går langs med Mariager Campingplads og derfra hen langs med fjorden. Dernæst går ruten op gennem Vesterskoven og gennem villakvarteret, inden opløbet langs banen og selve målgangen på bagsiden af Sparekassen Kronjylland. Løbere på den lange rute må to gange rundt på turen.
Efter løbet kunne vinderne i de enkelte aldersgrupper og løbsklasser kåres. Hos kvinderne var hurtigste løber på 5,6 km Line Christensen fra Randers i klassen D 30-44 år, der kom først i mål i tiden 26.22.
På den lange 9,7 km blev hurtigste kvinde Charlotte Holm fra Mariager i klassen D 30-44 år, der kom i mål i tiden 44.43.
Hos mændene blev det Morten Nielsen i klassen H 13-14 år fra Mariager i tiden 22.38.
På 9,7 km blev det Søren Rasmussen fra Viborg i klassen H 45-59 år i tiden 39.07. Alle resultater kan i øvrigt ses på klubbens hjemmeside: www.mariagerfjordok.dk
Samtlige gruppevindere blev præmieret med løbe-T-shirts fra Intersport Hobro, og dertil kom en lang række lodtrækningspræmier, der blev udtrukket blandt alle deltagere. Vand og saft var der ligeledes til alle de tørstige løbere, og i år havde Sparekassen Kronjylland også valgt at give frisk frugt til alle løbere.
Løbets vandrepokal til det største hold gik i år overrakt til FLSmidth A/S med et hold på hele 39 løbere.
Efter løbet var det en tilfreds stævneleder, Per Andersen fra arrangørklubben, der dermed kunne takke af for et flot fremmøde, og han kunne allerede nu love, at der også vil være løb i Mariager næste år.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...