AaB-afslutning til alle

Overflod af onsdagskampe betyder, at alle kan se AaB's sidste kamp mod Sønderjyske. Følg med på tv og mobilen.

Jens Skriver Steffensen,
Nicklas Helenius indtager den øjeblikkelige andenplads på topscorerlisten i Superligaen. Scorer han i aften? Kom med din mening på Twitter eller stem på kampens spiller på mobilen: AaBinside.dk/mobil. Foto: Michael Koch.
OB 23. maj 2012 15:24

AaB kan med en sejr over Sønderjyske i aften slutte på Superligaens sjetteplads. En placering, der ikke giver megen prestige, men i stedet en større pose tv-penge og en ekstra hjemmekamp i næste sæson. Samtidig jagter FC Nordsjælland den pokal, som siden AaB's mesterskab i 2008 har været forbeholdt FC København. Alle kampe i denne sidste runde spilles samtidig. Derfor kan det blive svært at finde nok tv-kanaler at vise kampene på. Således er to kampe "forvist til TV2 Sports hjemmeside og to af Viasats "Xtra-"kanaler. Her er et overblik over aftenens fodboldprogram. Alle kampe starter klokken 20

  • SønderjyskE - AaB: DR2
  • FC Nordsjælland - AC Horsens: Canal9
  • FC København - Silkeborg IF: TV3+
  • AGF - FC Midtjylland: TV2 Sport
  • HB Køge - OB: tv2sport.dk (gratis)
  • Lyngby BK - Brøndby IF: tv2sport.dk (gratis)
Bemærk at SønderjyskE - AaB vises på landsdækkende DR2. Alle nordjyder har derfor en sjælden mulighed for at følge "Hele Nordjylands Hold" i deres jagt på sjettepladsen. Oveni hatten dækker AaBinside som normalt kampen intensivt. Her har alle mulighed for at følge med, og for at få alle de oplysninger, du ikke får på TV. Du kan følge AaBinside på Twitter eller på mobilen. Indtast adressen aabinside.dk/mobil på din smartphone og få liveopdateringer, videoer fra før, under og efter kampen, samt mulighed for at beslutte hvem, der er kampens spiller. Du kan også scanne QR-koden og komme direkte til siden. På Twitter er ALLE velkomne til at komme med deres mening om spillet på banen, spillerne, dommeren, tilskueropbakningen eller noget helt fjerde. Det er din mulighed for at blive hørt af AaBinside og komme til orde om AaB. Brug hashtag #AaBinside - på den måde kan du og vi nemmest overskue strømmen af meninger.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...