Nordjylland

Price-brødre åbner restaurant i Aalborg

En kærlighed til Nordjylland får de kendte Brødrene Price til at åbne restaurant i Aalborg

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I flere forskellige sammenhænge har James og Adam Price besøgt Nordjylland og har derved fået et godt kendskab til landsdelen. Senest har de været rundt i Danmark med deres DR1-serie om egnsretter.

NORDJYLLAND:Der var lidt undren i branchen over, at Restaurant Meat på C.W. Obels Plads pludselig lukkede og flyttede til Stygge Krumpens tidligere lokaler. Men baggrunden er, at brødrene Adam og James Price har valgt at åbne endnu en restaurant i Restaurant Meats gamle lokaler. Deres første i provinsen og tredje i alt.

- Der er saft og (nord) kraft i Aalborg. Vi har altid været fans af Nordjylland. Både det herligt knastørre lune som nordjyderne besidder – og sandelig også de mange gode råvarer. Om det er dansk kødkvæg, limfjordsmuslinger, østers, Vesterhavsost eller Danmarks måske bedste fisk – så byder Nordjylland på det hele. Vi har både mødt gastronomiske ildsjæle og dygtige råvare-producenter deroppe og glæder os til at servere et gedigent bistro-køkken til fornuftige priser for aalborgenserne, siger Adam Price.

Brødrene Price er vokset op med fransk og italiensk mad og åbner et brasserie med alle deres livretter. Privatfoto

Brødrene Price er vokset op med fransk og italiensk mad og åbner et brasserie med alle deres livretter. Privatfoto

Brødrene Price åbner et fransk brasserie som det, de har i Rosenborggade i København. Restauranten i Aalborg kommer til at afspejle deres kærlighed til det franske og italienske køkken, tilføjer administrerende direktør, Mads Bøttger, på vegne af de to brødre, der lige nu har travlt med mange andre ting end lige restaurationsdrift.

For foruden at være restauratører og tv-kokke, så arbejder de begge med andre ting. Adam Price er ved at skrive et nyt manuskript til en tv-serie, og James Price er kapelmester for Cirkusrevyen, der i øvrigt jævnligt bringer ham til Aalborg, når Cirkusrevyen spiller i Nordjyllands hovedstad.

Brødrene Price har allerede ansat en nordjysk restaurantchef og en nordjysk køkkenchef og flere ansatte er på vej. Nu mangler lokalerne blot at blive gjort klar til indrykning, så restauranten kan åbne i sensommeren, siger Mads Bøttger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.