Brønderslev

Pris for indsats for diabetikere

Diabetikerforeningen fik Frivilligprisen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Søren Visby fra Det Flyvende Kuffertcirkus lærte Kirsten Wraa at cykle på en meget lille cykel.

BRØNDERSLEV:Det blev Diabetesforeningen i Brønderslev Kommune, der med Tove Brix i spidsen modtog frivilligprisen. Prisen, der er på 10.000 kr., blev uddelt i forbindelse med frivilligmessen i Brønderslev Sundhedshus. Foreningen må beholde halvdelen, mens den anden halvdel skal gives videre til en anden forening, og her valgte Diabetesforeningen Hjernesagen.

Det var Dorthe Vestergaard fra Sparekassen Vendsyssel, der uddelte prisen, som sparekassen har indstiftet. Hæderen tilfalder Diabetesforeningen for at have udviklet sig positivt og for at have mange spændende tilbud til medlemmerne.

Tove Brix regner med, at pengene skal gå til et arrangement med sund mad og en god foredragsholder.

Tove Brix, der er dagplejer, og bor i Dronninglund, har i tre år været Diabetesforeningens formand. Hun blev selv for 11 år siden ramt af diabetes 2. Foreningen tæller i dag 450 medlemmer.

Om valget af Hjernesagen som modtager af halvdelen af beløbet, fortæller Tove Brix, at foreningen gør meget for også yngre medlemmer.

Det var Lars Sloth, Ørsø, der på vegne af Hjernesagen modtog pengene. De skal muligvis bruges til en tur til Slettestrand.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.