Pris overrakt i frokostpausen

Liftup i Støvring var indstillet af lokalafdelingen af Dansk Handicaporganisation til Handicapprisen 2018 på grund af virksomhedens spændende produkter

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Direktør Søren Elisiussen takkede repræsentanter for bedømmelsesudvalget for handicapprisen 2018 til Liftup. Torben Hansen

STØVRING:Blandt fire kandidater til Handicapprisen 2018 i Rebild Kommune har byrådets nedsatte bedømmelsesudvalg valgt virksomheden Liftup i Støvring.

De fire kandidater repræsenterer både enkeltpersoner, institutioner, foreninger og organisationer rundt i Rebild Kommune.

Det er sjette år i træk, at Rebild Kommune uddeler hædersprisen.

Handicaprådet har i år ønsket at uddele prisen på selve Handicapdagen mandag 3. december.

Som formand for Handicaprådet i Rebild Kommune stod byrådsmedlem Thøger Elmelund for at overrække prisen. Det foregik i virksomhedens kantine på Hagensvej i Støvring, hvor administrerende direktør Søren Elisiussen repræsenterede Liftup ved prisoverrækkelsen midt under medarbejdernes frokostpause.

Ros til firmaets produktudvalg

I sin tale pointerede Thøger Elmelund, at det er lokalafdelingen af Dansk Handicaporganisation, der har indstillet virksomheden i Støvring til prisen.

- Liftup’s mission er at skabe lige muligheder for alle - og samtidig gøre det med løsninger som ser godt ud i vores bygninger og i de handicappedes hjem. Handicaporganisationernes indstilling lægger således også vægt på, at der er tale om hjælpemidler, der ikke skriger ”handicap” til omverdenen, bemærkede han og tilføjede:

- Jeres produkter hjælper også de handicaphjælpere og kommunale medarbejdere, der skal hjælpe de handicappede.

Som formand for Handicaprådet udtrykte han også stolthed over at kunne give prisen til Liftup, som i forvejen er med til at sætte Rebild Kommune på verdenskortet.

- I sælger det meste af jeres produkter uden for Danmark og vinder masser af priser i både ind- og udland. Nu får I så et bevis på, at vi også her hjemme i Rebild Kommune er rigtig imponerede og super stolte over virksomheden, rundede Thøger Elmelund sin tale, inden han under klapsalver fra både de ansatte og repræsentanter for Rebild Kommune og det nedsatte bedømmelsesudvalgt overrakte hædersprisen i form af en check på 5.000 kr. samt en figur til pynt som et synligt bevis på modtagelsen af Handicapprisen 2018 til direktør Søren Elisiussen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.