Pris til Møllebanden

Orkestret Møllebanden modtog årets Handicappris

Jens Ole Nielsen, Karina Mortensen, Casper Pedersen og Jonas Nielsen modtog prisen. Til højre borgmester Lene Hansen. Privatfoto

Jens Ole Nielsen, Karina Mortensen, Casper Pedersen og Jonas Nielsen modtog prisen. Til højre borgmester Lene Hansen. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Årets handicappris gik til orkestret Møllebanden. Vinderen er et orkester, der har spillet for selveste Dronningen af Bhutan.

Orkestret Møllebanden er indstillet af Fridolin Laager

Orkestret består af en gruppe beboere og pædagoger fra Møllehuset, Møllebo og Smørhullet.

Beboerne har sammen med pædagogerne udviklet et glædesfyldt orkester, der optræder og underholder ved festlige lejligheder og arrangementer.

- Et ord, der passer rigtig godt på Møllebanden er livsbekræftende. Vi har her et orkester, som med musikken som redskab spreder glæde omkring jer, når I optræder, sagde borgmester Lene Hansen, der uddelte prisen.

- Jeg ved, at I har ydet en kæmpeindsats for nå derhen, hvor I musikalsk set er i dag. Handicaprådet har i sin indstilling lagt vægt på at prismodtagergruppen blandt andet består af borgere med et handicap. Dette kan tjene som et forbillede og til inspiration for andre.

Prisen blev uddelt på den internationale handicapdag og dagen markeres mange steder i verden - blandt andet med uddeling af Handicappriser. Således også her i det snedækkede og julepyntede Brønderslev. Det er mig en stor glæde at kunne uddele prisen - også i år.

- Med uddeling af Handicapprisen 2012 vil Handicaprådet gerne hædre én eller flere personer, der har gjort en helt særlig indsats for handicappede.

- Med prisen ønsker Handicaprådet også at synliggøre de mange gode indsatser og kræfter, der arbejder for og med de handicappede i Brønderslev Kommune.

Priserne blev overrakt ved en sammenkomst på rådhuset i Brønderslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.