Fodbold

Prisen på Pål

Hobro gør klar til afsked med topscoreren, fortæller klubbens sportschef i den nyeste udgave af NORDJYSKE’s fodboldpodcast Ripodsten

Pål Alexander Kirkevold er tabt for Hobro til sommer. Foto: Lars Pauli

Pål Alexander Kirkevold er tabt for Hobro til sommer. Foto: Lars Pauli

AALBORG:Hobro IK’s Pål Alexander Kirkevold har med 21 scoringer lagt sig i spidsen af Superligaens topscorerliste.

Med den måltotal er han i kikkerten hos flere udenlandske klubber, og Hobros sportschef Jens Hammer er klar til at lave klubbens hidtil største salg i sommerens transfervindue. Spørgsmålet er bare, hvor meget Hobro skal forlange. Det kommer panelet blandt andet ind på i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast Ripodsten.

- De kan få syv til 15 millioner for ham, og det hænger blandt andet sammen med, at Hobro forlængede kontrakten med ham i vinterpausen, siger sportsjournalist Søren Olsson,

Han suppleres af Jammerbugt FC’s cheftræner Bo Zinck, der understreger, at prisen selvfølgelig kommer til at afhænge af efterspørgslen.

- Vi ved jo ikke, om der sidder tre sportschefer i Holland, der er forelsket i ham, lyder det fra Bo Zinck.

Udsigten til et stort sommersalg kan dog også give et sug i maven hos Jens Hammer. For Pål Alexander Kirkevold har scoret over halvdelen af Hobros mål i denne sæson. Hør hvordan sportschefen forholder sig til det og meget mere i Ripodsten. Den ligger klar i iTunes, SoundCloud mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst