Prisen på Pål

Hobro gør klar til afsked med topscoreren, fortæller klubbens sportschef i den nyeste udgave af NORDJYSKE’s fodboldpodcast Ripodsten

Jens Otto Barsøe
Pål Alexander Kirkevold er tabt for Hobro til sommer. Foto: Lars Pauli
Fodbold 4. maj 2018 06:16 - Opdateret 4. maj 2018 07:55

AALBORG: Hobro IK’s Pål Alexander Kirkevold har med 21 scoringer lagt sig i spidsen af Superligaens topscorerliste.

Med den måltotal er han i kikkerten hos flere udenlandske klubber, og Hobros sportschef Jens Hammer er klar til at lave klubbens hidtil største salg i sommerens transfervindue. Spørgsmålet er bare, hvor meget Hobro skal forlange. Det kommer panelet blandt andet ind på i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast Ripodsten.

- De kan få syv til 15 millioner for ham, og det hænger blandt andet sammen med, at Hobro forlængede kontrakten med ham i vinterpausen, siger sportsjournalist Søren Olsson,

Han suppleres af Jammerbugt FC’s cheftræner Bo Zinck, der understreger, at prisen selvfølgelig kommer til at afhænge af efterspørgslen.

- Vi ved jo ikke, om der sidder tre sportschefer i Holland, der er forelsket i ham, lyder det fra Bo Zinck.

Udsigten til et stort sommersalg kan dog også give et sug i maven hos Jens Hammer. For Pål Alexander Kirkevold har scoret over halvdelen af Hobros mål i denne sæson. Hør hvordan sportschefen forholder sig til det og meget mere i Ripodsten. Den ligger klar i iTunes, SoundCloud mv.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...