Pristjek: Her kan du spare på efterårsudflugten

Ved du allerede, hvor familien skal på tur i efterårsferien, så hold øje med, om der er rabat at hente, hvis I køber billet i god tid.

PRICERUNNER PRISTJEK Foto: Free/Pricerunner
13. oktober 2017 14:28

Uanset om efterårsferien byder på inde- eller udevejr, er der mulighed for at tage på eventyr i en forlystelsespark landet over.

Variationen er stor, også når det kommer til priser og rabatter. Et pristjek fra PriceRunner i oktober 2017 viser, at mens to børn og to voksne skal slippe 260 kroner for at komme i Vikingeskibsmuseet i Roskilde, så koster det 1380 kroner, hvis to voksne og to børn skal i Tivoli - med turpas vel at mærke.

For det er ikke kun selve entréen, der kan lænse tegnebogen. Ud over turpas i forlystelsesparker kan der også være andre mulige udgifter at overveje, forklarer Tina Dandha, der er jurist ved Forbrugerrådet Tænk.

- Det er altid en god idé at tænke igennem, om det vil koste noget at parkere, eller om man ikke må medbringe sin egen mad, siger hun.

Men ved ungerne lige præcis, hvad de allerhelst vil, så kan man undersøge, om der er rabat at hente, hvis billetterne købes inden afgang.

- Som noget nyt, ser vi oftere mulighed for at få online rabat ved køb af billet i god tid - det er der en del at spare ved. Det kan i al fald ikke betale sig at lade være, siger Søren Knudsen, der er kommunikationschef hos PriceRunner.

I Knuthenborg Safaripark, Givskud Zoo, BonBon-Land, Universe, Fårup Sommerland og Legoland er der rabatter at hente, hvis man køber billetter online.

Rabatten varierer, og det varierer også i hvor god tid, billetten skal være købt. Så vær opmærksom på, at der kan være krav om at købe billetten fire eller syv dage før besøget for at få rabat.

En anden ting, der skal overvejes, ved onlinekøb er også, om billetten kun kan bruges denne ene dag, råder Tina Dandha.

- Man skal være opmærksom på, hvis man køber billetten på forhånd, om den kun kan bruges en bestemt dag, eller om man kan bruge den i en periode, siger hun.

Det er nemlig ærgerligt at købe en billet med rabat, kun for at stå med håret i postkassen, hvis den kun gælder en dag, hvor det tilfældigvis står ned i stænger.

- Det er surt at planlægge i god tid, hvis man ikke har mulighed for at få pengene tilbage eller bruge billetten på et andet tidspunkt, siger Tina Dandha.

Fakta: De ti billigste adgange for to voksne og to børn

- Vikingeskibsmuseet: 260 kroner.

- Den Gamle By: 270 kroner.

- Knuthenborg Safaripark: 440 kroner. (Rabat ved køb online).

- Odense Zoo har familiepris på 430 kroner. Billetterne hver for sig koster 490 kroner.

- Nordsøen Oceanarium: 490 kroner.

- AQUA Akvarium og Dyrepark: 500 kroner.

- Aalborg Zoo: 500 kroner.

- Kattegatcentret: 510 kroner.

- Ree Park Safari: 520 kroner.

- Den Blå Planet: 530 kroner.

Kilde: PriceRunner.

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...