Professoren kan tælle til guld

Jan Lennartsson sprudlede i første DM-finale

Jan Lennartsson kan slutte karrieren med en guldmedalje. Foto: Grete Dahl

Jan Lennartsson kan slutte karrieren med en guldmedalje. Foto: Grete Dahl

AALBORG:På et banner lige over indgangen til isarenaen stod der en hilsen til de fire spillere, der forlader Aalborg Håndbold efter denne sæson. Blandt dem er den svenske fløjspiller Jan Lennartsson, der stopper karrieren for at flytte hjem til forsvar og udnytte sin uddannelse om matematikprofessor.

- Tak for seks års entusiasme, stod der på banneret til fløjspilleren, men tilskuerne kan også ende med at skulle takke ham for endnu en guldmedalje. Fløjspilleren var nemlig sprudlende i første halvleg, hvor det blev til fem scoringer.

- Det er en kamp som denne, der får mig til at føle mig lidt ambivalent omkring min beslutning. Men nu er den truffet, og så er det jo fantastisk at være med i sådan en kamp, siger den altid glade fløjspiller.

- Men lad os nu huske, at det bare var første halvleg i denne DM-finale. Der er en svær anden halvleg på søndag i Brøndby. Men det ville da være helt fantastisk at slutte med en guldmedalje, griner den svenske fløjspiller.

Særligt i defensiven bød alle spillerne fra Aalborg ind og frustrerede fusionsholdet, der godt nok havde fået Kim Andersson tilbage, men det var tydeligt, at svenskeren holdt igen med sine skud.

- Vi spiller helt fantastisk i forsvaret, men så bliver det altså også bare noget nemmere, når man har en veritabel mur stående inde bagved. Det kan godt være, at han ”kun” ender med ti redninger, men han tager de bolde, der er så vigtige og så demoraliserende for modstanderen. Blandt andet på Rasmus Jensen, som har tid til at tage en dribling inde på stregen, og alligevel piller han ham, siger Jan Lennartsson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.