Profiler er tilbage hos VFF

Karim Zaza og Jesper Blicher er begge klar til sæsonstarten

Der lyder positive meldinger fra Vendsyssel FF-træner Søren Kusk, der p.t. er med sit hold på træningslejr i Tyrkiet. Søndag tabte holdet 1-2 til et mandskab fra den bedste ukrainske rækkeArkivfoto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Der lyder positive meldinger fra Vendsyssel FF-træner Søren Kusk, der p.t. er med sit hold på træningslejr i Tyrkiet. Søndag tabte holdet 1-2 til et mandskab fra den bedste ukrainske rækkeArkivfoto: Hans Ravn Hans Ravn

SIDE:Der blæser milde vinde over Vendsyssel FFs trup, der p.t. er på træningslejr i tyrkiske Side.

Vendelboerne, der ligger midt i 1. division inden forårssæsonen, råder atter over sine måske to vigtigste profiler, målmand Karim Zaza og offensivspilleren Jesper Blicher.

De fik begge fuld spilletid, da Vendsyssel søndag spillede testkamp mod et hold fra den bedste ukrainske række.

- Karim har rykket sig markant på vores træningslejr og er klar til sæsonstart. Det betyder utrolig meget for os. Jesper Blicher er ligeledes helt tilbage og har efter min vurdering aldrig været bedre end netop på, lyder de positive meldinger fra Vendsyssel-træner Søren Kusk.

Derimod er der stadig problemer med den kronisk skadede angriber Dennis Ramonn, der ikke har overvundet sin knæskade og stadig er ude på ubestemt tid.

Resten af truppen er dog kampklar og nærmer sig for alvor topformen.

- Ja, trænerne må have gjort det godt, lyder det lunt fra Søren Kusk, der så sine tropper tabe søndagens testkamp mod de stærke ukrainere med 1-2.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.