Profiler foran lønnedgang

11 AaB-spillere samt trænerduoen skal have svar på, om de fortsætter i klubben

Lynge Jakobsen skal forhandle kontrakter i oktober.Foto: Torben Hansen

Lynge Jakobsen skal forhandle kontrakter i oktober.Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det er ikke alle spillerne i AaB-truppen, der kan forvente lønforhøjelse, når Lynge Jakobsen i oktober måned sætter sig til forhandlingsbordet. 11 spillere samt trænerkonstellationen Kent Nielsen og Allan Kuhn har kontraktophør efter denne sæson, og AaB-direktøren indikerer, at flere må gå ned i løn.

- Sådan er det jo. Det er sjældent, at nogen går ned i løn, når de skal forlænge kontrakter, siger Lynge Jakobsen som dog tilføjer, at det godt kan blive tilfældet for nogle af spillerne i denne omgang.
- Der er spillere i truppen, som har en kontrakt, der hører til i en anden tid, som ikke er gældende i markedssammenhæng lige nu. Vi ved jo alle, hvilken situation det er, vi er i indenfor fodbolden, siger direktøren.
Kenneth Emil Petersen og Rasmus Würtz må formodes at være de spillere, der oppebærer en meget dyr kontrakt, da de underskrev deres seneste aftale i mere guldrandede tider. Spillere som Kasper Kusk og Henrik Dalsgaard har taget skridtet fra marginalspillere til faste figurer på AaB-holdet siden deres seneste kontraktindgåelse. De vil formentlig kræve lønforhøjelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.