Profiler søger hjem mod Aalborg DH

Julie Aagaard og Kristina Bille er begge på klubjagt, og Aalborg DH er inde i billedet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Julie Aagaard (nummer 2) kan måske snart være tilbage i Aalborg DH-trøjen. Foto: Grete Dahl

AALBORG:De har begge tidligere været profiler i Aalborg DH - og fælles for såvel Kristine Bille som Julie Aagaard er, at begge gerne vil returnere til den kommende sæson.

- Jeg har haft et fint møde med Lars Steffensen. Endnu er der intet besluttet, men jeg vil gerne tilbage og spille i Aalborg, siger Julie Aagaard.
Julie Aagaard siger til NORDJYSKE Medier, at hun ikke har fået et tilbud fra Aalborg DH, men det hævder klubbens direktør, at hun har.
- Vi har givet hende et kontrakttilbud. Hun er klar over, hvilken lønramme vi opererer efter. Det samme med Kristina Bille, så bolden ligger hos dem nu.
- Vi vil meget gerne have begge spillere hjem, men indtil videre ser det ud til, at deres krav ligger udenfor vores økonomiske formåen. Så det er noget, vi kæmper med, siger Aalborg DH’s direktør Lars Steffensen.
Givet er det, at de to spillere snart skal tage en beslutning, hvis de vil spille for Aalborg DH i den kommende sæson, for, som Lars Steffensen siger, kører bussen nu.
- Vi starter træningen 18. juli, så vi skriver kontrakter i disse dage, og vi vil snarest komme med nyheder på den front, varsler direktøren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.