Promotor: Pacquiao gør boksecomeback i efteråret

Den filippinske bokser havde egentlig indstillet karrieren, men håber nu at vende tilbage til sporten.

Ritzau
PHILIPPINES-VOTE-PACQUIAO Foto: Scanpix/Noel Celis
Sport 13. juli 2016 04:24 - Opdateret 13. juli 2016 07:20
Filippineren Manny Pacquiao har tilsyneladende ikke været i bokseringen for sidste gang alligevel.

Hans promotor siger til sportsmediet ESPN, at 37-årige Pacquiao planlægger et comeback i løbet af efteråret. Efter en sejr over Timothy Bradley i april sagde han ellers, at han havde snøret boksehandskerne for sidste gang.

Siden kampen har Pacquiao sikret sig et sæde i senatet i Filippinerne, men nu er en kamp i slutningen af oktober eller begyndelsen af november i Las Vegas i spil.

- Manny vil gerne tilbage. Problemet er, at han kun kan vende tilbage, hvis det ikke går ud over hans pligter i senatet, siger den legendariske promotor Bob Arum ifølge ESPN.

Ifølge Arum var planen oprindeligt, at Pacquiao skulle i ringen 15. oktober. Men det falder ikke i hak med de politiske pligter.

- Så nu kigger vi på 29. oktober eller 5. november. Spørgsmålet er, om bygningerne er ledige, for vi vil have kampen i Las Vegas, siger Bob Arum.

Det er endnu uvist, hvem filippineren skal møde i en eventuel comebackkamp.

Manny Pacquiao har 58 sejre, seks nederlag og to uafgjorte kampe på sit cv. Et af nederlagene var i duellen, der blev kaldt "århundredets boksekamp". Her tabte Pacquiao sidste år til amerikaneren Floyd Mayweather.

/ritzau/Reuters

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...