Propfyldt børnehave

Børnehaven Kornumgaard holdt musikfestival, hvor børnene optrådte

Børnehaven Kornumgaard holdt for tredje gang musikfestival, hvor børnene optræder, og der også kommer folk udefra og optræder. Masser af forældre og søskende så til, mens børnene var på scenen. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Børnehaven Kornumgaard holdt for tredje gang musikfestival, hvor børnene optræder, og der også kommer folk udefra og optræder. Masser af forældre og søskende så til, mens børnene var på scenen. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Børnehaven Kornumgaard vrimlede søndag med mennesker. Her var der nemlig musikfestival, hvor selv små børnehavebørn var på scenen, mens deres familier lyttede og støttede som publikum.

Ida Jørgensen, fire år, var blandt de optrædende - sammen med en pigegruppe sang hun blandt andet "Se min kjole", og pigerne fik en stor klapsalve bagefter.
Det gik hende ikke på, at der var masser af forældre med kameraer og fokus på børnene, mens de optrådte - hun fortalte bagefter, at hun syntes, det var gået fint.
Hendes mor, Tina Jørgensen, var med på festivallen.
- De var rigtig dygtige og søde at se på. De har øvet i en måned, så det er sjovt at se. Det er et rigtigt godt arrangement, fortalte hun.

Mange forældre gav en hånd med til musikfestivallen. Det er forældrebestyrelsen, der står for dagen med hjælp fra børnehavens personale, og de har oplevet stor opbakning.

- Forældrene er gode til at bakke op og melde sig frivilligt, fortalte Mie Kondrup Sørensen, der er medlem af forældrebestyrelsen og med i det festudvalg, der står for musikfestivallen.
Det var hendes idé, da festivallen for første gang løb af stablen, og i år er tredje gang.
- Jeg synes, musik og børn hænger godt sammen. Musik er også med til at udvikle dem motorisk og sprogligt, fortalte Mie Kondrup Sørensen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Spøgelsesbilist hamrer ind i modkørende på E45
Luk