Prostitueret overfaldet på DSB-terræn

Politiet i København søger vidner til voldeligt overfald på 27-årig kvinde. Hun er indlagt på Rigshospitalet.

Prostitueret overfaldet på DSB-terræn

Et groft overfald udspillede sig natten til lørdag på et øde jernbaneterræn i København.

Omstændighederne er endnu uklare, men sikkert er det, at nogle tilfældigt forbipasserende DSB-ansatte fandt en forslået og helt konfus kvinde, som åbenlyst var blevet udsat for vold.

Den 27-årige kvinde, som er narkoman og prostitueret, er på grund af sine skader indlagt på Rigshospitalets traumecenter.

Politiet er meget interesseret i at tale med eventuelle vidner til overfaldet, der fandt sted på et Banedanmark-terræn mellem Dybbøl Station og Valby Station.

- Sagen volder os lidt problemer, fortæller Emil Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- Så vi kunne rigtig godt tænke os at tale med vidner, der har set overfaldet eller hørt noget, tilføjer han.

Kvinden er så forvirret efter overfaldet, at hun endnu ikke har været i stand til at forsyne politiet med brugbare oplysninger i sagen, som blev anmeldt klokken 00.18.

- Det var nogle DSB-folk, der fandt kvinden. Hun har en del skader på kroppen. Hun har hudafskrabninger flere steder og en kraftig hævelse i ansigtet. Desuden har hun flækket tre tænder i overmunden, fortæller Emil Jensen.

Kvinden, der er dansker, er blevet undersøgt af en retsmediciner, som har bekræftet skaderne. Hun er uden for livsfare og har ikke brækket nogle lemmer.

- Hun er på grund af det her overfald meget, meget konfus. Vi har næsten ikke kunne tale med hende. Vi ved kun, at hun blev overfaldet af to mænd. Deres alder eller nationalitet kender vi endnu ikke noget til, siger efterforskningslederen.

- Vi har intet signalement af de to mænd, siger Emil Jensen.

Overfaldet fandt sted ved Ingerslevsgade i København.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.