PSG: Carlo Ancelotti vil til Real Madrid

Carlo Ancelotti har bedt Paris Saint-Germain om lov til at skifte til Real Madrid, siger PSG's sportsdirektør.

PSG: Carlo Ancelotti vil til Real Madrid

Den italienske fodboldtræner Carlo Ancelotti, der i år har ført Paris Saint-Germain til klubbens første franske mesterskab siden 1994, har bedt om at blive løst fra sin kontrakt.

Ancelotti, som er på kontrakt hos franskmændene frem til sommeren 2014, vil gerne til Real Madrid. Det siger PSG's sportsdirektør, Leonardo, ifølge AFP.

I Real Madrid er José Mourinho rygtet færdig. Portugiseren er sat i forbindelse med en retur til Chelsea, hvor han tidligere fejrede mange succeser.

Ancelotti er på det seneste igen og igen blevet rygtet til Real Madrid, men Leonardo indikerer, at PSG ikke lader italieneren smutte uden kamp.

- Det, der er sket, det er, at Carlo har bedt os om et skifte til Real Madrid. Vi vil gerne beholde ham, og han har kontrakt med os et år endnu. Ingen beslutning er blevet taget, siger Leonardo.

I de seneste 18 måneder har Ancelotti stået i spidsen for PSG. Det begyndte skidt, da Ancelotti i de første seks måneder måtte se Montpellier snuppe titlen sidste sæson.

Med indkøb af blandt andre den svenske stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic op til denne sæson kunne Ancelotti dog levere det længe ventede mesterskab for PSG.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.