PSG-træner bakker storsløsende Cavani op

Zlatan Ibrahimovic havde ikke ødslet så mange målchancer væk, skriver britisk avis om Cavanis afbrændere.

Ritzau
665586725 Foto: Scanpix/Franck Fife
14. september 2016 04:29 - Opdateret 14. september 2016 04:30

Tirsdagens opgør i Champions League mellem Paris Saint-Germain og Arsenal var knap nok kommet i gang, før angriberen Edinson Cavani med hovedet snittede bolden i mål og bragte hjemmeholdet på sejrskurs.

Trods et væld af chancer formåede Cavani ikke at komme yderligere på måltavlen. Og det kostede i sidste ende klubben sejren.

Arsenal havde kun få chancer, men på en af disse lykkedes det at udligne til slutresultatet 1-1 med bare 12 minutter igen.

- Jeg er ikke glad for resultatet, men jeg er glad for, måden vi spillede på. Det er sådan, vi skal spille fremover, siger PSG's spanske træner, Unai Emery, ifølge AFP.

Cavanis afbrændere, blandt andet to helt store af slagsen i første halvleg, tager Emery med sindsro.

- Det vigtigste er, at han skaber chancer for sig selv. Det er positivt for fremtiden, siger Emery, der fra denne sæson har overtaget trænerjobbet i PSG.

De britiske medier mener, at Arsenal bør takke Cavani for det ene point, som klubben tager med hjem til London.

- På enhver anden aften laver han et hattrick, siger den tidligere Celtic-angriber og nuværende kommentator John Hartson ifølge Daily Mail om Cavani.

Avisen skriver i bedømmelsen af Cavani, at "Zlatan (Ibrahimovic, red.) ikke havde været så ødsel. Bragte PSG foran, men brændte en bunke chancer, og det kostede dyrt til sidst".

Zlatan Ibrahimovic skiftede i sommer til Manchester United, efter at svenskeren de seneste sæsoner har banket mål ind for PSG og sikret klubben mesterskaber på stribe.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...