Publikum kan være høgenes guldnøgle

Frederikshavn White Hawks ser frem til opbakningen i Scanel Hockey Arena på fredag

Frederikshavn White Hawks fik en fantastisk opbakning fra de mange medrejsende fans i Vojens. Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Frederikshavn White Hawks fik en fantastisk opbakning fra de mange medrejsende fans i Vojens. Foto: Peter Broen Peter Broen

VOJENS:Det blev ikke til den ønskede guldfest i Vojens søndag eftermiddag, selvom de mange medrejsende White Hawks-fans gjorde deres for at give høgene det sidste rygstød.

- Opbakningen var fantastisk. Der var i forvejen en fin kulisse, men at der var så mange frederikshavnere, der havde taget turen herned, det gav et ekstra boost for os, siger Morten Lie, der ikke var ene om at rose fansene for opbakningen.

- Det var rigtig fedt. Vi har kunnet mærke i byen, at der var mange, der ville tage herned, og der var mange, der havde gjort et stort stykke arbejde for at komme ned og støtte os, og det er vi rigtig glade for. Nu håber vi, at de kommer igen på fredag, for vi får brug for dem, siger Christian Schioldan.

Den assisterende træner, Mike Grey, lægger heller ikke skjul på fansenes betydning.

- Vi håber, at de tager det her engagement med til på fredag og smitter de øvrige, der kommer på isstadion, så er jeg sikker på, at det nok skal blive godt, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.