Børnepasning

Puderum med power

Ny børnehave har det flotteste motorikrum ved Mariager Fjord.

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Laila Hymøller, pædagog, glæder sig over de gode forhold i den nye institution, som børn og voksne tog i brug i går. Foto: Lars Pauli

Frydefuld forventning prægede den flok børn, der mandag tog den nyopførte børnehave Ny Rosenhaven i Hørby Skoleby i brug. - Det første de sagde, da de så mig i dag, var: "Hvornår skal vi op i motorikrummet?" fortæller pædagog Laila Hymøller, som NORDJYSKE møder under en rundvisning i den splinternye institution, hvor håndværkere stadig arbejder for at få de sidste detaljer på plads. Et puderum er det langt fra. Ny Rosenhaven kan prale af at være den eneste institution i Mariagerfjord Kommune, der har et rum med klatrenet hængende ned fra loftet, snurregynge med plads til fire børn, rulletunnel, som er lige til at blive rundtosset af og ribber. - Det er et fantastisk rum! Drengene kan få brugt noget af deres krudt, og de stille piger kan blive lidt mere vilde, siger Laila Hymøller, mens nettet fyldes med drenge, der kravler op og ned. Se billeder fra Ny Rosenhaven her Læs også NORDJYSKE Stiftstidende tirsdag.