Pudser på forslag med busstation

Teknik- og miljøudvalget har fået overskydende rådighedsbeløb fra 2012 til udskudt projekt i Løkken

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØKKEN:Et projekt for ændring af rutebilstationen i Løkken er på vej til at fremrykket til i år, selv om projektet gled ud af kommunens investeringsoversigt for årene 2013-2016 i forbindelse med byrådets budgetaftale fra sidste efterår.

Det overordnede formål med projektforslaget er at gøre det muligt for den nordlige nabo, SuperBrugsen at udvide, og samtidig med skal kommunen skaffe bedre forhold for buspassagerer.

Forslaget var i første omgang for dyrt for kommunen at tage med i investeringsoversigten, men nu har udvalget for teknik og miljø godkendt, at der på udvalgets investeringsoversigt for 2013 afsættes 0,9 mio. kroner til projektet fra ikke forbrugte midler fra 2012.

Hvordan den nye situation påvirker projektet er det for tidligt at sige noget konkret om.

- Der bliver pudset lidt på det. Der skal også laves en lokalplan, og det arbejde er vi knap nok gået i gang med, siger Tonni Hansen, Team Byg i Hjørring Kommune.

Forudsætningen for at gennemføre projektet er desuden, at der sker et mageskifte med noget af grunden med SuperBrugsen.

For to år siden købte Løkken Brugsforening købte Jyllandsgade 13, hvor der er i dag apotek. Det ligger foran rutebilstationen.

Det areal er foreningen interesseret i at komme af med til kommunen mod at at erhverve et areal af busterminalen, som ligger tættere på SuperBrugsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.