Pulsskolen til Hobro

En uges populær sommerskole kun med idræt.

Pulsskolen er for deltagere i alderen 8-16 år. Aktiviteterne styres af 10-15 instruktører.Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Pulsskolen er for deltagere i alderen 8-16 år. Aktiviteterne styres af 10-15 instruktører.Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

HOBRO:Pulsskolen har de seneste to år været en populær sommeraktivitet i Aalborg. I år kommer skolen også til Hobro og Hjørring. Det vil sige, at 100 børn og unge også i Hobro og Hjørring kan bruge en uge af deres sommerferie på at afprøve mange forskellige idrætsgrene og friluftsaktiviteter.

Blandt aktiviteterne i Pulsskolen er boldsport, ketchersport, og beachvolley, dans, kampsport, streethåndbold og battle, en slags krigsspil, der foregår i mørke med laserlys og høj musik.

- Alle kan være med, uanset om man er god til noget eller ej. Vi ser, at de, der ikke er vant til traditionelle idrætsgrene som fodbold eller håndbold, oplever stor succes, siger Mattis Curth, partner i Pulsevent, der står bag Pulsskolen.

Pulsskolen i Hobro foregår i Hobro Idrætscenter uge 32, fra mandag 5. august til fredag 9. august. I Hjørring uge 27 og Aalborg uge 28.

Bag Pulsevent står Mattis og Mikkel Curth, begge lærere på Nordjyllands Idrætshøjskole, Lasse Kjeldsen, DGI-Huset, Kurt Curth, Københavns Universitet, Jeppe Curth, AAB og Hanne Curth, planlægger af idrætsevents.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.